Loading
lea

Organiziranje božićnih domjenaka u hotelu Katarina

  • Home
  • Blog
  • Posts

Kraj godine vrijeme je organiziranja božićnih domjenaka kako bi se u opuštenoj i ugodnoj atmosferi proslavio završetak uspješne poslovne godine sa djelatnicima i/ili poslovnim partnerima.
Naše profesionalno osoblje nastojati će na profesionalnom nivou pružiti Vam najbolju moguću uslugu serviranja da Vaši gosti budu iskreno zadovoljni.

Hotel Katarina nudi organizaciju božićnih domjenaka u banket postavi u novoj kongresnoj dvorani kapaciteta kapaciteta do 500 osoba.  Zatim domjenke radimo u a la carte restoranu Katarina kapaciteta do 170 osoba, kao i u konferencijskoj sali  kapaciteta do  80 osoba.

 

 

 

 

 

 

 

Naše su dvorane opremljene:

  • Bežičnim pristupom brzom internetu
  • Najmodernijom audio-vizualnom opremom
  • Projektorom i platnom za projekciju, kompletnim razglas sustavom(samostojeći i bežični mikrofoni)

 

Za Vas možemo organizirati:

  • Besplatan parking za sve posjetitelje
  • Posebnu cijenu noćenja za Vaše uzvanike u luksuzno opremljenim Superior sobama, uz besplatno korištenje SPA oaze

 

 

 

 

 

 

 

Organizirajte noć susreta kolega i prijatelja, prisjećanja na uspjehe, ali i stvaranja novih planova i poslovnih veza.
Mogućnost izbora posluživanje gastronomskih delicija (buffet stol ili servirani jelovnici) uz  božićno vino mamiti će Vam osmijeh na lice kojim ćete zatvorite poslovnu godišnju bilancu.

 

Profesionalni organizator će bdjeti nad eventom tijekom cijelog trajanja te diskretno motriti, voditi i osiguravati da se program odvija kako bi trebao, a da Vi i vaši uzvanici doživite najbolje iskustvo.
Stvorite tradiciju održavanja godišnjih i jubilarnih proslava unutar vaše tvrtke. Osim što ćete time zahvaliti vašim zaposlenicima, stvorit ćete i izvana sliku odgovornog, profesionalnog poslodavca koji pazi na svoj tim i partnere, te njeguje stil i poslovnu kulturu svoje tvrtke. To je ono što ostaje nakon domjenka.

Vaš će božićni domjenak zasigurno ostati u lijepom sjećanju kao zalogaj za uspješnu novu godinu!

 

TAGS