Loading

Velika imena hrvatske sportske povijesti nikla su upravo iz ovoga podneblja te zasigurno na tome dijelom možemo zahvaliti upravo iznimnoj kombinaciji blizine mora, brdovitoga kraja, blage klime, sunca i blizine rijeka. S obzirom na sve navedeno, smještaj hotela Katarina nedaleko od Splita, veliki smještajni kapaciteti, wellness i konferencijske sadržaje čine ga idealnim odabirom za sportski turizam kao i pripreme za važna sportska natjecanja. Smještaj u hotelu Katarina pruža luksuz i udobnost u neposrednoj blizini Sportskog Centra  te tako predstavlja idealnu kombinaciju za potrebe sportskih timova.

Kada je riječ o načinu života, navike profesionalnih sportaša su specifične i uvelike se razlikuju od životnih navika ljudi koji se sportom ne bave profesionalno. Veliki tjelesni napori, koncentracija, nužan mir i san te poseban režim prehrane samo su neki od zahtjeva kojima treba udovoljiti. Mi u hotelu Katarina u potpunosti razumijemo ove potrebe i način života te smo prilagodili našu ponudu i smještaj upravo profesionalnim sportašima i periodima njihovih priprema za natjecanja.

Wellness
Vrijeme opuštanja sportaša jednako je bitno koliko i sami trening te za te trenutke sportašima stoje na raspolaganju sve prednosti našeg wellnessa. Ovdje se sportaši mogu prepustiti masažama naših iskusnih terapeuta, zaplivati u zatvorenom grijanom bazenu, relaksirati se u jacuzziju ili se opustiti u sauni i fitnessu.
U svoje slobodno vrijeme sportaši se mogu opustiti u luksuzno uređenim i vrhunski opremljenim sobama, provesti zajedničko vrijeme u jednom od naših barova ili besplatno surfati internetom koji je dostupan u čitavom hotelu.

Konferencijski sadržaji
Kako su za kvalitetne pripreme osim fizičkih bitni i timski dogovori, ali i timski rad, na raspolaganju se nalazi šest dvorana i konferencijskih prostora u kojim je moguće održati sastanke, prezentacije i slične susrete. Sve su dvorane opremljene najnovijom audiovizualnom opremom, a naše će Vam ljubazno tehničko osoblje čitavo vrijeme biti na raspolaganju.

Restoran
Restoran hotela u svakodnevnoj ponudi ima vrhunska jela mediteranske kuhinje pripremljena od svježih pomno biranih namirnica, ali ukoliko za tim bude potrebe, uvijek može prilagoditi svoj menu željama i potrebama profesionalnih sportaša.
Sportski turizam u Hrvatskoj već je dulje vrijeme zanemaren te ne postoji veliki broj adekvatnih prostora ni smještaja koji bi bili prilagođeni ovim specifičnim zahtjevima. Zadržimo naše vrhunske sportaše u Hrvatskoj i pružimo im najbolje što Split i Dalmacija mogu pružiti kako bi se što kvalitetnije pripremili za nadolazeće turnire i prvenstva. Hotel Katarina vas željno iščekuje!