Loading

Dvorana za vjenčanja Katarina

Dvorana za vjenčanja Katarina

Raduje nas što čitate ove redove jer to znači da razmišljate o tome da organizaciju proslave najposebnijeg dana u vašim životima prepustite baš nama.

Dragi mladenci!

Raduje nas što čitate ove redove jer to znači da razmišljate o tome da organizaciju proslave najposebnijeg dana u vašim životima prepustite baš nama. Nakon odabira osobe s kojom ćete provesti život, važno je odabrati i fotografa, bend, vjenčanicu, ali i najljepši prostor za proslavu vaše ljubavi. Bajkoviti ambijent dvorane za vjenčanja Katarina sa svojim kapacitetom od minimalno 100, a maksimalno 600 gostiju, bit će upravo ono što tražite.

Prekrasno uređenje, elegantni okrugli stolovi, veličina plesnog podija te jedinstven dizajn dvorane koja se može pregraditi u manje prostorije, prema potrebi, samo su neki od razloga zašto je Dvorana za vjenčanja Katarina idealan odabir za vas. Prostranosti dvorane čija je ukupna površina 1.244,93 m2 dodatno doprinosi činjenica da je čitava dvorana jedinstven prostor koji nije prekinut stupovima te se gosti nikada ne mogu osjećati izolirano. Dvorana je opremljena vrhunskom tehnologijom i rasvjetom koje omogućavaju raznolik i prekrasan izgled dvorane koji se može mijenjati u skladu sa željama mladenaca.

Bitna komponenta večeri bit će i odabir svadbenog menija. Vrhunska gastronomska ponuda pažljivo složenog menija te ljubazno i profesionalno osoblje upotpunit će ovu večer pobrinuvši se da to doista bude večer utkana u pamćenje.
A kako je vjenčanje posebna prilika kada se poklanjaju najljepši pokloni, i mi smo za vas pripremili nešto posebno.

Vaša priča je vaša bajka. Sretni smo što možemo biti dio nje.
Dvorana za vjenčanja Katarina

Akcije i popusti

DODATNE POGODNOSTI ORGANIZACIJE VJENČANJA

Uz svadbene ponude jelovnika za minimalno 100 a maksimalno 600 gostiju dvorana za vjenčanja Katarina mladencima poklanja:

Prvu bračnu noć u jednoj od naših luksuznih soba
Pjenušac i osvježenje posluženo u sobi
Rani dolazak / Kasni odlazak
Doručak poslužen u sobi ili hotelskom restoranu ovisno o vašim željama
Gratis parkirno mjesto u hotelskoj garaži
Vaš osobni organizator vjenčanja
Poklon iznenađenja
Posebnu cijenu noćenja za vaše goste
Okupljanje i ispraćaj gostiju iz Hotela, prije svadbene svečanosti
Svadbeni ručak nakon svadbe po posebno povoljnim cijenama
Mogućnost fotografiranja u elegantnom prostoru hotela