Loading
LATEST NEWS

Blog Page

Team building: kad kolege postaju prijatelji

BY matilda September 12, 2019

Team building nije samo luckasto skakanje u vrećama ili paintball sukob, nego mjesto gdje se komunikacija i suradnja spajaju u najboljem omjeru i gdje te vještine ponajviše dobivaju na važnosti.

Riječ je o vjerojatno jednoj od najpopularnijih poslovnih aktivnosti među zaposlenicima svih tipova tvrtki. Nekad se to zvalo sindikalni izlet i budžetiralo se od prinosa sindikalne članarine, a danas ga kompanije rado prakticiraju ne bi li se učvrstile veze među zaposlenicima i, kao što to ime aktivnosti kaže, od skupa pojedinaca izgradio tim.

Rim nije sagrađen u jednome danu, pa neće biti ni tim, ali redovna praksa zbližavanja kolega u okružju izvan radnog mjesta i s aktivnostima koje baš i nisu poslovno definirane, zacijelo će pridonijeti miroljubivoj agilnoj koegzistenciji.

Organizacija team buildinga gotovo u svakom slučaju rezultira moralnim osnaživanjem i transformacijom kolega u prijatelje, a uz standardno druženje uz iće&piće, zbližavanju itekako pridonose timske “igre bez granica”.

Da je team building nužnost, dokazuju i podaci istraživanja koje je realizirao Source Consulting Group:

– Prije team buildinga tek 39 posto zaposlenika smatra da sa svojim kolegama ne surađuje u dovoljnoj mjeri;

– Gotovo sasvim su složni (97 posto) da bi stvaranje timskih silnica unaprijedilo rješavanje zadaća i ostvarivanje projekta;

– Čak 99,1 posto zaposlenika želi sasvim iskreno i efikasno raspravljati o nekim problemima na mjestu gdje neće biti sputani.

Premda je ponegdje stvorena takva predodžba, team building nije samo luckasto skakanje u vrećama ili paintball sukob, nego mjesto gdje se komunikacija i suradnja spajaju u najboljem omjeru i gdje te vještine ponajviše dobivaju na važnosti. Kreativne mogućnosti su bezbrojne: od zajedničkoga skladanja pjesme i snimanja filmskih scena do natjecateljskog kuhanja ili raftinga.

Sve to može se efikasno ostvariti u Hotelu Katarina koji nudi velike smještajne kapacitete, wellness i konferencijske prostorije, kao i neposrednu blizinu najznačajnijih dalmatinskih destinacija, a to ga čini idealnim odabirom za mjesto vašega sljedećeg team buildinga.

 

 

 

Organizacija poslovnih skupova u Hotelu Katarina

BY matilda August 20, 2019

S najvećom i najsuvremenije opremljenom kongresnom dvoranom u Dalmaciji, hotel Katarina je idealno mjesto za vrhunsku organizaciju vaših kongresa, konferencija, seminara, sastanaka, prezentacija, izložbi, team buildinga…

Hotel Katarina pruža vam najbolje od kongresnog turizma na najboljoj lokaciji: tik do ulaza na autoput, na samim vratima Splita i svih njegovih ljepota, ali i nadomak netaknute prirode i nezaobilaznih OPG-ova Dalmatinske Zagore. Osim najveće kongresne dvorane u Dalmaciji, tu vas čeka i vrhunski opremljena konferencijska sala, kao i sale za sastanke u kojima ne sumnjamo da će sve prštati od sjajnih ideja za nove poslovne uspjehe. Bilo da je riječ o kongresima, konferencijama, seminarima, edukacijama, prezentacijama, sastancima ili nezaboravnom team buildingu nakon kojega će vaši zaposlenici disati kao jedno, odabirom Hotela Katarina već ste napravili vrhunski posao! 

Vrhunska opremljenost

Hotel Katarina s jednom kongresnom dvoranom, jednom konferencijskom salom i četiri manje sale za sastanke opremljene vrhunskom konferencijskom opremom zadovoljit će sve vaše potrebe i pritom premašiti vaša očekivanja. Najsuvremenija informatička tehnologija, mogućnost najma računala i audiovizualne opreme, neometan pristup brzom internetu, zaseban izložbeni prostor te profesionalna usluga našeg osoblja koje vam uvijek stoji na raspolaganju, samo su neki od razloga zašto sve više domaćih i internacionalnih tvrtki organizaciju svojih poslovnih skupova prepušta hotelu Katarina.

Organizacija na najvišem nivou

Hotel Katarina u svojim novouređenim prostorima pruža vam najviše tehnološke standarde, savršenu uslugu visokoprofesionalnog osoblja, besprijekornu organizaciju i tehničku podršku, kao i ugodan i udoban ambijent u koji ćete se htjeti iznova vraćati. U skladu s vašim željama i potrebama, najam sale može trajati nekoliko sati, polovicu dana ili nekoliko dana. Izgled prostora može se mijenjati i u potpunosti prilagoditi vašoj viziji, a moguće je dogovoriti i posluživanje pića u pauzama skupa u samom radnom prostoru ili u ugodnom ambijentu naših barova. Ako svojim gostima želite pružiti nezaboravno i autohtono gastronomsko iskustvo, dopustite nam da ih oduševimo vrhunskim dalmatinskim specijalitetima s našeg menija.

Kongresi, poslovni skupovi i seminari u Splitu

Dolazite na poslovni skup u Splitu? Odlično, neka hotel Katarina postane vaše utočište u neposrednoj blizini kulturno-povijesnih znamenitosti i suvremenih blagodati dalmatinske prijestolnice, ali i dovoljno daleko da se odmorite od gradske gužve i predahnete od užurbanog gradskog ritma. Za punjenje baterija preporučamo vam izlete na srednjodalmatinske otoke ili pak gastronomske avanture po OPG-ovima Dalmatinske Zagore od kojih vas dijeli jedva petnaestak minuta vožnje automobilom. Za planiranje aktivnosti i potragu za novim iskustvima, prepustite se našem ljubaznom i stručnom osoblju koje jedva čeka da vaš boravak pretvori u doživljaj za pamćenje.

Za sve upite i dodatne informacije, stojimo na raspolaganju.

Prostori za organizaciju kongresa, konferencija i sastanaka

KONGRESNA DVORANA

Želite li impresionirati sudionike vašeg poslovnog skupa, organizirajte ga u najvećoj kongresnoj dvorani u Dalmaciji! Novoizgrađena Kongresna dvorana diči se s impresivnih 1250 m², a arhitektonski i infrastrukturno u potpunosti je prilagođena za istovremeno održavanje čak triju neovisnih događanja.

S kapacitetom od 1200 mjesta u kino postavi i 900 mjesta u banket postavi, Kongresna dvorana idealna je za vaše kongrese, seminare, prezentacije, manje i veće sastanke, izložbe, modne revije…

Dvorana je opremljena najsuvremenijom vrhunskom informatičkom tehnologijom. Među ostalim, na raspolaganju vam stoje bežični mikrofon, WGA kabel, MediaPointer, laser pointer, flip chart i projektor, a čitav prostor pokriven je brzim internetom.

Ova dvorana idealan je odabir za skupove s većim brojem uzvanika i organizatore koji zahtijevaju najviše standarde za prezentaciju svoga poslovanja.

 • Bežični mikrofon
 • WGA kabel
 •  MediaPointer
 •  Lan kabel
 •  Laser pointer
 •  Flip Chart
 •  Projektor
 •  Besplatni internet

KONFERENCIJSKA SALA

Konferencijska sala opremljena je svom potrebnom audio-vizualnom tehnologijom (LCD projektor, platno, TV, video, flip chart, laserski pokazivač, bežični internet) za održavanje konferencije te je idealna za sve vrste prezentacija, seminara i poslovnih sastanaka. Prostire se na 208 m² te predstavlja idealnu kulisu za sva prezentacijska, edukativna i poslovna zbivanja.

Konferencijska sala nalazi se na prvom katu hotela i raspolaže smještajnim kapacitetom do 150 osoba u kino postavi te do 110 osoba u postavi učionice, dok u banket postavi prima 80 osoba.

 •  Bežični mikrofon
 •  WGA kabel
 •  MediaPointer
 •  Lan kabel
 •  Laser pointer
 •  Flip Chart
 •  Projektor
 •  Besplatni internet

SALE ZA SASTANKE

Ako održavate edukacije ili imate potrebu za prostorom na kojem ćete organizirati dodatne sastanke ili team buildinge u sklopu vašeg skupa, na raspolaganju vam stoje i četiri manje sale za sastanke s kapacitetom do maksimalno 30 osoba.
Ove prostorije, baš kao i naša konferencijska sala i kongresna dvorana, opremljene su najsuvremenijom audio-vizualnom opremom: na raspolaganju vam stoje MediaPointer, laser pointer, flip chart i, dakako, pristup besplatnom internetu.

 •  Bežični mikrofon
 •  WGA kabel
 •  MediaPointer
 •  Lan kabel
 •  Laser pointer
 •  Flip Chart
 •  Prijenosni projektor
 •  Besplatni internet

 

Doživljaji koje će vaši poslovni suradnici dugo pamtiti

BY matilda July 16, 2019

Za uspješnu organizaciju seminara, konferencije ili teambuildinga najvažnije je sudionicima organizirati kvalitetne popratne zabavne sadržaje – kakvih je u blizini Hotela Katarina napretek

Organizatori poslovnih putovanja – bez obzira na to je li riječ o konferenciji, seminaru, kongresu ili okupljanju djelatnika tvrtke – znaju da je jedna od najvažnijih stvari sudionicima osigurati i nesvakidašnje „izvannastavne“ aktivnosti po kojima će u konačnici to događanje i pamtiti. A Hotel Katarina, zahvaljujući savršenoj poziciji – i umreženosti s turističkim dionicima u cijeloj Dalmaciji – u prilici je isplanirati jedinstvene doživljaje koji će dugo ostati u sjećanju. U neposrednoj blizini hotela su i tisućljetni Split, i čudesa prirode razbacana po srednjodalmatinskim otocima od čijih ljepota zastaje dah, i živopisna mjesta Dalmatinske zagore koja nude autentične doživljaje kakvih nigdje na svijetu nema.

Od borbe bikova do festivala bluesa

Zaželite li doživjeti nešto zaista egzotično, u mjestima Dalmatinske zagore možete otići na tzv. bikijadu, odnosno borbu bikova. U eko-etno selu Škopljanci – Radošić svake godine organiziraju Seosku olimpijadu – na kojoj se odmjeravaju snage u skoku u dalj, bacanju kamena s ramena, potezanju klipa i konopa, obaranju ruku i žena i muškaraca, a kruna svega je borba bikova.

Takvih je događaja i manifestacija nebrojeno duž cijele obale, ali i zaleđa. Ako ste više skloni isprobavanju ukusne i domaće hrane, obići ćete Dane pure, komina i bronzina ili Feštu Sv. Mihovila u Trilju, odnosno Nacionalni sajam pršuta i suhomesnatih proizvoda u Sinju. Za one nježnijega duha prava je poslastica pak Festival bluesa u Trilju. I onima koji će se, nakon sastanaka i prezentacija, radije opustiti uz sportske aktivnosti, Dalmacija nudi toliko toga – od raftinga na Cetini i posjeta Nacionalnom parku Krka do trkačkih i biciklističkih utrka te autohtonih turnira poput onoga u boćanju.

I kazalište, i karnevali i „Igra prijestolja“

Za upoznavanje živopisnih kostima, običaja i pjesmama dalmatinskoga krša i zaleđa vrijedilo bi doći „u sezoni“ maškara, kada ne manjka nestašne zabave i vrckavih pjesama mladića pred ženidbu, poput onih u Neoriću i Sutini, čiji se krnjevali održavaju više od 300 godina. Malo tko nije čuo za Glumce u Zagvozdu, ljetni kazališni festival tijekom kojega cijela Imotska krajina diše i živi za vrhunske izvedbe popularnih predstava.

Želite li nešto sasvim blizu hotela, sa spektakularnim pogledom na Split i otoke, a usput zakoračiti u mjesta, podrume i zidine kojima su koračali glumci najpoznatije svjetske serije „Igra prijestolja“ – o tome pak možete saznati podrobnije informacije u našemu blogu “Igra prijestolja“ u Dalmaciji.

U jednome danu do Zlatnog rata, Modre špilje i Paklenih otoka

Za kraj smo ostavili najbolji doživljaj koji Hotel Katarina može organizirati za svoje poslovne putnike, a to je posjet prirodnim čudesima po kojima je Dalmacija poznata. Sa splitske Rive, koja je od Hotela udaljena 20-ak minuta, brzim se gliserima u samo jednome danu obiđu jedinstveni Zlatni rat na Braču, čuvena Modra špilja na Biševu, najljepša plaža na Jadranu Stiniva na otoku Visu i Zelena špilja na otoku Ravniku te Pakleni otoci otoka Hvara. Toliko ljepote u jednome danu zahtijeva samo jedno: mnogo gigabajta na kartici fotoaparata.

Last minute vjenčanja sa stilom petak i nedjelja

BY admin July 8, 2019

*Na rezervacije Vašeg vjenčanja za sve petke i nedjelje nudimo 15% popusta na odabrani menu

Ostvarite svoju svadbenu fantaziju i vjenčajte se u Dvorani za vjenčanja Katarina.

Mladencima smo pripremili i posebnu ponudu: odlučite li se vjenčati u petak ili nedjelju, darovat ćemo vam 15% popusta na svadbeni menu.

Novac koji uštedite potrošite na onu vjenčanicu koju priželjkujete ali vam je ipak malo preskupa, na raskošnije cvijeće, na luksuznije pozivnice ili na medeni mjesec.

 

Cijena menu-a: ovisno o odabranom menu-u

*Na rezervacije Vašeg vjenčanja za sve petke i nedjelje nudimo 15% popusta na odabrani menu
*Usluge se naplaćuju u kunama. PDV je uračunat u cijenu.

* Vrijedi samo za nove upite.  Popusti se ne mogu koristiti u kombinaciji s bilo kojim drugim
*Ponuda vrijedi do 30.09.2019.

 

Igra prijestolja u Dalmaciji

BY matilda May 30, 2019

Čak pet ključnih lokacija na kojima se snimala najpopularnija serija svih vremena nalazi se u neposrednoj blizini našega hotela. Dođite i istražite sve najbolje od Essosa i Westerosa!  

Bajkovitim lokalitetima, bogomdanim prirodnim ljepotama i nevjerojatno očuvanim spomenicima tisućljetne povijesti, Dalmacija se pokazala idealnom kulisom za neke od ključnih lokacija u globalno popularnojIgri prijestolja“, a Hotel Katarina nalazi se na idealnome mjestu za njihov obilazak. Evo i zašto:

 • Tek nekoliko minuta vožnje od Hotela Katarina nalazi se Klisi njegova spektakularna srednjovjekovna tvrđava, odnosno Meereen u kojem je Daenerys oslobodila robove. Zbog strateškog položaja, za Klis su se stoljećima borili svi pretendenti na vlast u ovom dijelu Dalmacije, a danas Klis živi turizam i pored fanova „Igre prijestolja“ pohodi ga sve više svjetskih putnika koji žele uživati u nezaboravnom pogledu na Split i okolicu.
 • Srednjovjekovni dvorac Kaštilac, koji se nalazi u desetak minuta udaljenoj Kaštel Gomilici, sljedeće je odredište fanova jer riječ je o Braavosu, gradu na moru koji su utemeljili odbjegli robovi iz drevne Valyrije. Ovdje je Arya Stark šegrtovala u Kući crnog i bijelog pod mentorstvom Jaqena H’ghara i njegovih misterioznih ljudi bez lica.
 • Niti pet minuta vožnje od Braavosa, eto vas uTrogiru,odnosno bajoslovnom Qarthukoji se smatrao “najvelebnijim gradom na svijetu, koji je ikada bio i koji će ikada biti” i tome je bilo tako dok gradski oci Qartha nisu zarobili zmajeve i za to platili strašnu kaznu. Šarmantni, kamenom okovani Trogir jedan je od najbolje očuvanih romaničko-gotičkih gradova u Europi koji će vas oduševiti čak i ako niste zagriženi fan „Igre prijestolja“.
 • Nakon posjeta Trogiru, za dvadesetak minuta ste u dalmatinskoj prijestolnici Splitu,u čijoj su Dioklecijanovoj palači snimljene mnoge scene s Daenerys. Kroz antičku palaču koju je oko 300. godine podigao rimski car Dioklecijan danas se može šetati tunelima i podrumima u kojima je khaleesitrenirala svoje zmajeve dok su bivši robovlasnici kovali urotu protiv svoje nove vladarice. Dioklecijanova palača jedan je od sedam spomenika svjetske baštine pod zaštitom UNESCO-a u Hrvatskoj, a kad ste već u Splitu, u samom centru grada u Bosanskoj ulici svakako posjetite nedavno otvoren Muzej Igre prijestolja.
 • U neposrednoj blizini Splita je i malo mjestoŽrnovnica, nekoć dom srednjovjekovnih mlinova koji su hranili ovdašnji živalj, od kojih su neki sačuvani i obnovljeni kao turistička atrakcija. Prepoznat ćete lokaciju na kojoj je Daenerysina vjerna prevoditeljica i savjetnica Missandei snimljena kako se kupa u potoku, a vidjet ćete i kamenolom koji je odigrao ulogu bojnog bolja u velikom okršaju Neokaljanih.

Šibenik, koji je u petoj sezoni serije glumio Braavos,udaljen je samo pola sata vožnje od Hotela Katarina, a s obzirom na to da se naš hotel nalazi u neposrednoj blizini autoceste, za manje od tri sata možete doputovati do kapitalne lokacije „Igre prijestolja“, a to je naš čuveni Dubrovnik koji je savršeno odigrao King’s Landing,prijestolnicu Sedam kraljevina čijem željeznom tronu streme gotovo svi akteri najpopularnije televizijske serije svih vremena.

Dobar posao u Kini

BY lea April 2, 2019

Bili smo u Kini, i bilo nam je predivno – i iznimno uspješno!

 

Deseta godina poslovanja Hotela Katarina sa 60.000 noćenja ujedno je bila i naša najuspješnija godina – dakako, dat ćemo sve od sebe da u 2019. po tko zna koji put opet nadmašimo sami sebe – ali jeste li znali da smo najveći porast interesa zabilježili među gostima iz Kine? Najmnogoljudnija zemlja svijeta trenutno zauzima drugo mjesto među najjačim emitivnim tržištima iz kojih dolaze naši gosti, a nakon našeg posjeta najvećim kineskim tour operatorima, nećemo se začuditi ako na kraju godine Kina osvane na samom vrhu naše interne top liste.

Da, bili smo u Kini, i bilo nam je predivno!

 

 

Speed dating u Pekingu

Nakon 13 sati leta, 24. ožujka sletjeli smo u Peking i čak ni iznimno prenatrpan raspored obaveza nije mogao stati na put temeljitom zaljubljivanju u kinesku kulturu, prekrasne hramove, prostrane šetnice i, dakako, uistinu vrhunski šoping. Povod našoj kineskoj avanturi bilo je sudjelovanje na radionicama “Experience Croatia, Feel Slovenia”, na kojima smo u duhu dobrosusjedskih odnosa maksimalno iskoristili sinergiju hrvatskog i slovenskog turizma za što uspješniji zajednički iskorak na ovom nesagledivo golemom tržištu.

Prva radionica u Pekingu istinski je oduševila naše kineske domaćine. Predstavnici agencija iz Kine sjedili su za stolovima, a mi smo se prema “speed date” principu kretali od stola do stola – i tako 25 stolova po osam minuta! Da si malo laskamo, bili smo savršeno pripremljeni. Imali smo svog vlastitog prevoditelja i sve smo svoje promidžbene materijale unaprijed preveli na kineski jezik, što se pokazalo kao pun pogodak, baš kao i buketići mirisne lavande i antistres loptice s našim logom kojima smo osvojili domaćine. Točku na i stavili smo nagradnom igrom na kojoj su točnim odgovorima na pitanja poput “Odakle dolazi najbolji nogometaš svijeta” ili “Gdje se snimala Igra prijestolja” neki sretnici osvojili putovanje u Hrvatsku.

Iznenadili smo se koliko agencija s kojima dosad uopće nismo poslovali zna za nas i poznaje naš rad. Ključna riječ je “dosad”, jer u Pekingu smo stvorili kontakte koji su već urodili novim poslovnim suradnjama. Hotel Katarina prepoznat je kao vrhunski hotel idealan za grupni segment, ali i za individualne goste koji žele istražiti našu obalu i Dalmatinsku Zagoru, a naš hotel idealno je polazište za sve dalmatinske avanture.

Hrvatska vina u koja su se naši domaćini zaljubili na prvi gutljaj samo su dodatno učvrstila njihov entuzijazam za upoznavanjem naših ljepota i znamenitosti, kako kulturno-povijesnih tako i gastronomskih.

 

I

 

Šangaj je naš!

Nakon Pekinga, sletjeli smo i u najmnogoljudniji grad najmnogoljudnije zemlje. Nesanica nas ne može spustiti koliko nas adrenalin može podići pa smo istinski uživali u svakom trenutku provedenom u Šangaju, gdje smo se osjećali kao pravi celebrityji jer su iz nekog razloga ljudi uporno tražili da se fotografiramo s njima. Nikoga nismo odbili, a Google Translate je pomogao da čak i jezične barijere ne ostanu nesavladive. Naš šangajski hotel s pet zvjezdica i 54 kata prvo nas je zapanjio, a potom i potpuno očarao, baš poput naših oduševljenih domaćina na radionici s kojima smo maksimalno iskoristili našu sad već uhodanu formulu 25×8. Na zajedničkom ručku temeljito smo ispraksirali svoje vještine networkinga i uspostavili zlata vrijedne kontakte s 25 najvećih turističkih operatora koji će se već ove sezone pobrinuti da naš hotel postane središnjicom kineske turističke dijaspore na Jadranu.

***

Još samo da napišemo ovaj blog pa napokon možemo isključiti sve elektronske uređaje i prepustiti se posljedicama svoga epskog jet lega… Ali, neka, vridilo je. Hvala, Kina!

 

Hotel Katarina na najvećem skandinavskom turističkom sajmu

BY lea January 23, 2019

 

Na sajmu Matka u Helsinkiju uspješno smo predstavili naš hotel i destinaciju stotinama zainteresiranih posjetitelja i turističkih dionika

Hotel Katarina premijerno je nastupio na sajmu Matka Nordic Travel Fair u finskom Helsinkiju, i to kao jedan od osam suizlagača na štandu Hrvatske turističke zajednice. Osim našeg hotela, na sajmu su se predstavili i TZ Grada Zagreba, TZ Splitsko-dalmatinske županije, TZ Dubrovačko-neretvanske županije, TZ Fažana, Uniline, Radisson Blu Split i Kamp Bi Village. Sajam je posjetilo više od 70.000 posjetitelja i 20.000 profesionalaca, dok je svoju ponudu predstavilo ukupno 1000 izlagača.

Na najveći skandinavski turistički sajam definitivno nismo otišli kao turisti, a vratili smo se bogatiji za nova poznanstva, partnerstva i poslovne prilike. Dan uoči samog sajma sudjelovali smo na Matka Global Workshopu, gdje smo se predstavili agencijama zainteresiranima za rad sa Hrvatskom koje smo uspjeli zaintrigirati i za naš hotel. Sastanci s agencijama koje se bave turama i serijalima po cijeloj Europi trajali su po 15 minuta koje smo znali kvalitetno iskoristiti, a turistička sezona pred nama nesumnjivo će pokazati i konkretne plodove našeg zaraznog entuzijazma.

Prvi dan sajma bio je namijenjen isključivo profesionalcima u turizmu, što je bila sjajna prilika za povezivanje s brojnim agencijama iz Skandinavije i cijeloga svijeta. Ostali dani bili su otvoreni za široku publiku, a nas je oduševila – premda ne i iznenadila – neskrivena zainteresiranost Finaca za Hrvatsku. Dobar dio njih već je posjetio i nastavit će posjećivati našu predivnu zemlju, a posebno nas raduju rijeke potencijalnih novih gostiju koje su se slijevale prema našem štandu s mnogobrojnim konkretnim upitima o turističkoj ponudi Hrvatske. Jedva čekamo ugostiti ih ove godine u Hotelu Katarina koji im nudi jedinstvenu priliku da osim ljepota Splita i otoka upoznaju i skrivene čari Dalmatinske zagore.

Uspješno predstavljanje našeg hotela na ovako važnom sajmu bila je iznimna čast i privilegija, ali i jedinstvena prilika koju smo znali iskoristiti. Hvala na svemu, Helsinki. Sigurni smo da je ovo tek početak jednog dugog i plodnog prijateljstva!

Hotel Katarina na londonskom WTM-u

BY matilda November 20, 2018

Tim hotela Katarina i ove godine je sudjelovao na jednom od najvažnijih svjetskih turističkih sajmova.

World Travel Market (WTM) u Londonu vodeće je globalno događanje za industriju putovanja, održano od 5. do 7. studenoga uz značajan nastup Hrvatske turističke zajednice, hotelijera i turističkih agencija. Riječ je o jednoj od najvažnijih svjetskih turističkih burzi s više od 50.000 posjetitelja na kojoj se predstavilo gotovo 5000 izlagača iz 185 turističkih destinacija.

Ovogodišnji WTM obilježen je porastom kretanja britanskog tržišta, no ovaj trend pratit će i ostala tržišta značajna za Hrvatsku kojoj se predviđa rast kretanja od 7%, bez obzira na veliki povratak Grčke i Turske.

 

Novi kontakti, nove prilike za rast

Uz održavanje poslovnih odnosa s dugogodišnjim partnerima, tim našeg hotela ostvario je brojne nove kontakte i započeo niz novih partnerskih suradnji. London je uvijek sjajno mjesto za sklapanje poslova pa ne sumnjamo da će i ovaj plodonosni boravak pridonijeti nastavku tendencije rasta.

Osim samog posjeta destinaciji, izlagači su promovirali i ostale oblike ponude, poput kulturne i povijesne baštine, eno-gastronomije, aktivnog odmora, nautike, prirodnih ljepota i drugih segmenata turizma.

   

Kako privući posjetitelje?

Posebno bih istaknuli prezentaciju Indije, Kostarike i Meksika, na čije čari nijedan posjetitelj sajma nije ostao ravnodušan. Šarenilo štanda, šarm domaćina, zabavni program, ponuđene delicije i aktivnosti u kojima su sudionici mogli sudjelovati bili su dovoljni da destinaciji privuku ne samo poslovne partnere, nego i krajnje korisnike.

Iako na kraju produktivnog dana ispunjenog sastancima nije bilo previše vremena za razonodu, nismo se mogli oduprijeti oslikavanju kanom na štandu Indije, maskiranju u likove iz Harryja Pottera ili oblačenju raskošnih tradicionalnih korejskih nošnji. Sada kad je WTM već iza nas, ostaje nam dobro iskoristiti nove kontakte te se pomno pripremiti za nove sajmove, čija sezona je tek započela.

Upoznajte vrijedni tim Hotela Katarina, posjetite naš štand na sajmu Matka u Helsinkiju od 17. do 20. siječnja 2019. te na ITB-u u Berlinu od 6. do 9. ožujka 2019. godine.

Tim hotela Katarina:

Lucija Boras

Managing director

Matilda Kežić

Head of Sales and Marketing department

Lea Nikolac

Sales and Marketing Representative

Nina Burazin

Sales Coordinator

 

HOTEL KATARINA****

DUGOPOLJE-SPLIT

Matice hrvatske 4, 21204 Dugopolje – Croatia

T +385 21 712 333 M  F +385 21 712 334

info@hotelkatarina.hr

 

Fitness članarina -20%

BY lea September 5, 2018

Došao je taj dan, dan kada ste konačno odlučili da ćete se aktivirati.

Ako je vježbanje vaš omiljeni način rekreacije, vrijeme je da nas posjetite. U našem fitnessu spremne čekaju traka za trčanje i višenamjenska sprava za vježbanje.

Vježbajte sa nama i neka vam vaše tijelo bude zahvalno! Ovog puta nema isprika!

Nakon treninga sigurno ćete poželjeti opustiti se i time zaokružiti svoj boravak u našem fitness i wellness centru uživajući u opuštajućem učinku topline i masaže jacuzzija i  bazena.

Iskoristite akciju za vanjske goste -20% popusta na mjesečnu članarinu!

 

Promotivna cijena: 200,00 kn

 

Za svakog vašeg prijatelja koji postane naš član dobivate 7 dana besplatnog vježbanja.

*akcija vrijedi do 31.10.2019.

 

 

Dodir romantike

BY lea July 19, 2018

Naš Spa Centar ovaj je put pripremio posebnu ponudu za sve prave romantičare.

Posvećeni vašoj boljoj polovici, bit ćete lagani, lepršavi i poletni te ćete dugo pamtiti taj ugođaj.

Uz kupljene dvije masaže u trajanju od po 30 minuta, uživajte u privatnosti Vip sobe s jacuzzijem i ležaljkama u trajanju od 60 minuta te 30-minutnom korištenju spa zone potpuno besplatno!

 

Već od 300,00 kn

 

*Istaknuta cijena vrijedi za odabrane dvije opuštajuće masaže u trajanju od 30 minuta.

*Cijena vrijedi za dvije osobe i ovisi o vrsti odabrane masaže.

*Usluge se naplaćuju u kunama. PDV je uračunat u cijenu.

*Ponuda vrijedi do 30. rujna 2019.