Loading
LATEST NEWS

Blog Page

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget commodo orci. Integer varius nibh eu mattis porta. Pellentesque dictum sem eget cursus semper. Nullam quis blandit lorem. Morbi blandit orci urna, eu congue magna faucibus at. In bibendum in mauris nec ultrices. Nunc et magna velit.

Doživljaji koje će vaši poslovni suradnici dugo pamtiti

BY matilda July 16, 2019

Za uspješnu organizaciju seminara, konferencije ili teambuildinga najvažnije je sudionicima organizirati kvalitetne popratne zabavne sadržaje – kakvih je u blizini Hotela Katarina napretek

Organizatori poslovnih putovanja – bez obzira na to je li riječ o konferenciji, seminaru, kongresu ili okupljanju djelatnika tvrtke – znaju da je jedna od najvažnijih stvari sudionicima osigurati i nesvakidašnje „izvannastavne“ aktivnosti po kojima će u konačnici to događanje i pamtiti. A Hotel Katarina, zahvaljujući savršenoj poziciji – i umreženosti s turističkim dionicima u cijeloj Dalmaciji – u prilici je isplanirati jedinstvene doživljaje koji će dugo ostati u sjećanju. U neposrednoj blizini hotela su i tisućljetni Split, i čudesa prirode razbacana po srednjodalmatinskim otocima od čijih ljepota zastaje dah, i živopisna mjesta Dalmatinske zagore koja nude autentične doživljaje kakvih nigdje na svijetu nema.

Od borbe bikova do festivala bluesa

Zaželite li doživjeti nešto zaista egzotično, u mjestima Dalmatinske zagore možete otići na tzv. bikijadu, odnosno borbu bikova. U eko-etno selu Škopljanci – Radošić svake godine organiziraju Seosku olimpijadu – na kojoj se odmjeravaju snage u skoku u dalj, bacanju kamena s ramena, potezanju klipa i konopa, obaranju ruku i žena i muškaraca, a kruna svega je borba bikova.

Takvih je događaja i manifestacija nebrojeno duž cijele obale, ali i zaleđa. Ako ste više skloni isprobavanju ukusne i domaće hrane, obići ćete Dane pure, komina i bronzina ili Feštu Sv. Mihovila u Trilju, odnosno Nacionalni sajam pršuta i suhomesnatih proizvoda u Sinju. Za one nježnijega duha prava je poslastica pak Festival bluesa u Trilju. I onima koji će se, nakon sastanaka i prezentacija, radije opustiti uz sportske aktivnosti, Dalmacija nudi toliko toga – od raftinga na Cetini i posjeta Nacionalnom parku Krka do trkačkih i biciklističkih utrka te autohtonih turnira poput onoga u boćanju.

I kazalište, i karnevali i „Igra prijestolja“

Za upoznavanje živopisnih kostima, običaja i pjesmama dalmatinskoga krša i zaleđa vrijedilo bi doći „u sezoni“ maškara, kada ne manjka nestašne zabave i vrckavih pjesama mladića pred ženidbu, poput onih u Neoriću i Sutini, čiji se krnjevali održavaju više od 300 godina. Malo tko nije čuo za Glumce u Zagvozdu, ljetni kazališni festival tijekom kojega cijela Imotska krajina diše i živi za vrhunske izvedbe popularnih predstava.

Želite li nešto sasvim blizu hotela, sa spektakularnim pogledom na Split i otoke, a usput zakoračiti u mjesta, podrume i zidine kojima su koračali glumci najpoznatije svjetske serije „Igra prijestolja“ – o tome pak možete saznati podrobnije informacije u našemu blogu “Igra prijestolja“ u Dalmaciji.

U jednome danu do Zlatnog rata, Modre špilje i Paklenih otoka

Za kraj smo ostavili najbolji doživljaj koji Hotel Katarina može organizirati za svoje poslovne putnike, a to je posjet prirodnim čudesima po kojima je Dalmacija poznata. Sa splitske Rive, koja je od Hotela udaljena 20-ak minuta, brzim se gliserima u samo jednome danu obiđu jedinstveni Zlatni rat na Braču, čuvena Modra špilja na Biševu, najljepša plaža na Jadranu Stiniva na otoku Visu i Zelena špilja na otoku Ravniku te Pakleni otoci otoka Hvara. Toliko ljepote u jednome danu zahtijeva samo jedno: mnogo gigabajta na kartici fotoaparata.

Last minute vjenčanja sa stilom petak i nedjelja

BY admin July 8, 2019

*Na rezervacije Vašeg vjenčanja za sve petke i nedjelje nudimo 15% popusta na odabrani menu

Ostvarite svoju svadbenu fantaziju i vjenčajte se u Dvorani za vjenčanja Katarina.

Mladencima smo pripremili i posebnu ponudu: odlučite li se vjenčati u petak ili nedjelju, darovat ćemo vam 15% popusta na svadbeni menu.

Novac koji uštedite potrošite na onu vjenčanicu koju priželjkujete ali vam je ipak malo preskupa, na raskošnije cvijeće, na luksuznije pozivnice ili na medeni mjesec.

 

Cijena menu-a: ovisno o odabranom menu-u

*Na rezervacije Vašeg vjenčanja za sve petke i nedjelje nudimo 15% popusta na odabrani menu
*Usluge se naplaćuju u kunama. PDV je uračunat u cijenu.

* Vrijedi samo za nove upite.  Popusti se ne mogu koristiti u kombinaciji s bilo kojim drugim
*Ponuda vrijedi do 01.09.2019.

 

Winter offer 2019

BY lea July 8, 2019

*Na rezervacije Vašeg vjenčanja za preostale slobodne subote u 2019.g. nudimo 10% popusta na odabrani menu

Premda će mnogi reći kako nema do proljetnog vjenčanja, moramo priznati da ima nešto čarobno i posebno u obredima tijekom hladnih mjeseci.

Mjeseci u kojima je naglasak na utopljavanju sa sobom donose pregršt ideja. Motivi snijega, božićnih ukrasa, lampica, svijeća, panjeva, češera idealni su za izradu instalacija i dekoracija u prostoru. Iskoristite i Vi čarolije zimskog vjenčanja i popust od 10% na bilo koji odabrani menu¸za preostale slobodne subote u Studenom i Prosincu.

 

Cijena menu-a: ovisno o odabranom menu-u

*Na rezervacije Vašeg vjenčanja za preostale slobodne subote u mjesecima Studeni I Prosinac nudimo 10% popusta na odabrani menu
*Usluge se naplaćuju u kunama. PDV je uračunat u cijenu.

* Vrijedi samo za nove upite.  Popusti se ne mogu koristiti u kombinaciji s bilo kojim drugim
*Ponuda vrijedi do 01.09.2019.

Best regards from Hotel Katarina,

Igra prijestolja u Dalmaciji

BY matilda May 30, 2019

Čak pet ključnih lokacija na kojima se snimala najpopularnija serija svih vremena nalazi se u neposrednoj blizini našega hotela. Dođite i istražite sve najbolje od Essosa i Westerosa!  

Bajkovitim lokalitetima, bogomdanim prirodnim ljepotama i nevjerojatno očuvanim spomenicima tisućljetne povijesti, Dalmacija se pokazala idealnom kulisom za neke od ključnih lokacija u globalno popularnojIgri prijestolja“, a Hotel Katarina nalazi se na idealnome mjestu za njihov obilazak. Evo i zašto:

  • Tek nekoliko minuta vožnje od Hotela Katarina nalazi se Klisi njegova spektakularna srednjovjekovna tvrđava, odnosno Meereen u kojem je Daenerys oslobodila robove. Zbog strateškog položaja, za Klis su se stoljećima borili svi pretendenti na vlast u ovom dijelu Dalmacije, a danas Klis živi turizam i pored fanova „Igre prijestolja“ pohodi ga sve više svjetskih putnika koji žele uživati u nezaboravnom pogledu na Split i okolicu.
  • Srednjovjekovni dvorac Kaštilac, koji se nalazi u desetak minuta udaljenoj Kaštel Gomilici, sljedeće je odredište fanova jer riječ je o Braavosu, gradu na moru koji su utemeljili odbjegli robovi iz drevne Valyrije. Ovdje je Arya Stark šegrtovala u Kući crnog i bijelog pod mentorstvom Jaqena H’ghara i njegovih misterioznih ljudi bez lica.
  • Niti pet minuta vožnje od Braavosa, eto vas uTrogiru,odnosno bajoslovnom Qarthukoji se smatrao “najvelebnijim gradom na svijetu, koji je ikada bio i koji će ikada biti” i tome je bilo tako dok gradski oci Qartha nisu zarobili zmajeve i za to platili strašnu kaznu. Šarmantni, kamenom okovani Trogir jedan je od najbolje očuvanih romaničko-gotičkih gradova u Europi koji će vas oduševiti čak i ako niste zagriženi fan „Igre prijestolja“.
  • Nakon posjeta Trogiru, za dvadesetak minuta ste u dalmatinskoj prijestolnici Splitu,u čijoj su Dioklecijanovoj palači snimljene mnoge scene s Daenerys. Kroz antičku palaču koju je oko 300. godine podigao rimski car Dioklecijan danas se može šetati tunelima i podrumima u kojima je khaleesitrenirala svoje zmajeve dok su bivši robovlasnici kovali urotu protiv svoje nove vladarice. Dioklecijanova palača jedan je od sedam spomenika svjetske baštine pod zaštitom UNESCO-a u Hrvatskoj, a kad ste već u Splitu, u samom centru grada u Bosanskoj ulici svakako posjetite nedavno otvoren Muzej Igre prijestolja.
  • U neposrednoj blizini Splita je i malo mjestoŽrnovnica, nekoć dom srednjovjekovnih mlinova koji su hranili ovdašnji živalj, od kojih su neki sačuvani i obnovljeni kao turistička atrakcija. Prepoznat ćete lokaciju na kojoj je Daenerysina vjerna prevoditeljica i savjetnica Missandei snimljena kako se kupa u potoku, a vidjet ćete i kamenolom koji je odigrao ulogu bojnog bolja u velikom okršaju Neokaljanih.

Šibenik, koji je u petoj sezoni serije glumio Braavos,udaljen je samo pola sata vožnje od Hotela Katarina, a s obzirom na to da se naš hotel nalazi u neposrednoj blizini autoceste, za manje od tri sata možete doputovati do kapitalne lokacije „Igre prijestolja“, a to je naš čuveni Dubrovnik koji je savršeno odigrao King’s Landing,prijestolnicu Sedam kraljevina čijem željeznom tronu streme gotovo svi akteri najpopularnije televizijske serije svih vremena.

Dobar posao u Kini

BY lea April 2, 2019

Bili smo u Kini, i bilo nam je predivno – i iznimno uspješno!

 

Deseta godina poslovanja Hotela Katarina sa 60.000 noćenja ujedno je bila i naša najuspješnija godina – dakako, dat ćemo sve od sebe da u 2019. po tko zna koji put opet nadmašimo sami sebe – ali jeste li znali da smo najveći porast interesa zabilježili među gostima iz Kine? Najmnogoljudnija zemlja svijeta trenutno zauzima drugo mjesto među najjačim emitivnim tržištima iz kojih dolaze naši gosti, a nakon našeg posjeta najvećim kineskim tour operatorima, nećemo se začuditi ako na kraju godine Kina osvane na samom vrhu naše interne top liste.

Da, bili smo u Kini, i bilo nam je predivno!

 

 

Speed dating u Pekingu

Nakon 13 sati leta, 24. ožujka sletjeli smo u Peking i čak ni iznimno prenatrpan raspored obaveza nije mogao stati na put temeljitom zaljubljivanju u kinesku kulturu, prekrasne hramove, prostrane šetnice i, dakako, uistinu vrhunski šoping. Povod našoj kineskoj avanturi bilo je sudjelovanje na radionicama “Experience Croatia, Feel Slovenia”, na kojima smo u duhu dobrosusjedskih odnosa maksimalno iskoristili sinergiju hrvatskog i slovenskog turizma za što uspješniji zajednički iskorak na ovom nesagledivo golemom tržištu.

Prva radionica u Pekingu istinski je oduševila naše kineske domaćine. Predstavnici agencija iz Kine sjedili su za stolovima, a mi smo se prema “speed date” principu kretali od stola do stola – i tako 25 stolova po osam minuta! Da si malo laskamo, bili smo savršeno pripremljeni. Imali smo svog vlastitog prevoditelja i sve smo svoje promidžbene materijale unaprijed preveli na kineski jezik, što se pokazalo kao pun pogodak, baš kao i buketići mirisne lavande i antistres loptice s našim logom kojima smo osvojili domaćine. Točku na i stavili smo nagradnom igrom na kojoj su točnim odgovorima na pitanja poput “Odakle dolazi najbolji nogometaš svijeta” ili “Gdje se snimala Igra prijestolja” neki sretnici osvojili putovanje u Hrvatsku.

Iznenadili smo se koliko agencija s kojima dosad uopće nismo poslovali zna za nas i poznaje naš rad. Ključna riječ je “dosad”, jer u Pekingu smo stvorili kontakte koji su već urodili novim poslovnim suradnjama. Hotel Katarina prepoznat je kao vrhunski hotel idealan za grupni segment, ali i za individualne goste koji žele istražiti našu obalu i Dalmatinsku Zagoru, a naš hotel idealno je polazište za sve dalmatinske avanture.

Hrvatska vina u koja su se naši domaćini zaljubili na prvi gutljaj samo su dodatno učvrstila njihov entuzijazam za upoznavanjem naših ljepota i znamenitosti, kako kulturno-povijesnih tako i gastronomskih.

 

I

 

Šangaj je naš!

Nakon Pekinga, sletjeli smo i u najmnogoljudniji grad najmnogoljudnije zemlje. Nesanica nas ne može spustiti koliko nas adrenalin može podići pa smo istinski uživali u svakom trenutku provedenom u Šangaju, gdje smo se osjećali kao pravi celebrityji jer su iz nekog razloga ljudi uporno tražili da se fotografiramo s njima. Nikoga nismo odbili, a Google Translate je pomogao da čak i jezične barijere ne ostanu nesavladive. Naš šangajski hotel s pet zvjezdica i 54 kata prvo nas je zapanjio, a potom i potpuno očarao, baš poput naših oduševljenih domaćina na radionici s kojima smo maksimalno iskoristili našu sad već uhodanu formulu 25×8. Na zajedničkom ručku temeljito smo ispraksirali svoje vještine networkinga i uspostavili zlata vrijedne kontakte s 25 najvećih turističkih operatora koji će se već ove sezone pobrinuti da naš hotel postane središnjicom kineske turističke dijaspore na Jadranu.

***

Još samo da napišemo ovaj blog pa napokon možemo isključiti sve elektronske uređaje i prepustiti se posljedicama svoga epskog jet lega… Ali, neka, vridilo je. Hvala, Kina!

 

Upoznajte tim hotela Katarina na ITB-u koji će se održat od 6. do 10. ožujka 2019. u Berlinu.

BY lea February 8, 2019

Hotel Katarina će se i ove godine imati priliku predstaviti na sajmu ITB (Internationale Tourismus-Börse) koji će se održat od 6. do 10. ožujka 2019. u Berlinu.

Sajam ITB Berlin okuplja cijeli svijet putovanja na jednome mjestu: zemlje, gradovi i regije, tour operatori, rezervacijski portali i hoteli te ostali pružatelji usluga iz više od 180 zemalja na sajmu predstavljaju svoju ponudu.

Svojom jedinstvenom raznolikošću sajam ITB Berlin pokriva kompletan lanac vrijednosti turističke ponude, dok su glavne teme koje će se ove godine spominjati u Berlinu održivost okoliša, mobilnost u budućnosti i preveliki turizam i zahtjevi kupaca.

 

Sa svojih 26 ogromnih prezentacijskih hala , međusobno udaljenih toliko da ih prometno povezuju shuttle-busovi, ITB je privukao golemu pozornost medija, pa je tako interes za praćenje najnovijih turističkih trendova, različitih tehnoloških inovacija pri rezerviranju smještaja i provjeravanju rezervacija, kao i najneobičnijih želja modernog gosta, iskazalo čak 5 tisuća novinara iz više od stotinu zemalja svijeta, i još tisuću njemačkih novinara, na tisuće fotoreportera te više od 400 blogera. Velika prednost sajma u odnosu na suvremene medije je neposredna komunikacija na jednom mjestu, gdje se u kratkom vremenu nalaze zainteresirane strane iz različitih djelatnosti povezanih uz turizam.

Navedene brojke ukazuju na odličnu priliku koju pruža ITB za predstavljanja hotela i destinacije, ne samo Njemačkom tržištu već cijelom svijetu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nama preostaje samo dogovoriti sastanke te pozvati sve zainteresirane kao i potencijalne partnere da nas posjete u hali 1.2/215  na štandu Hrvatske turističke zajednice, kako bi upoznali vrijedni tim Hotela Katarina:

 

Lucija Boras

Managing director

lucija.boras@hotelkatarina.hr

 

Matilda Kežić

Head of Sales and Marketing department

matilda.kezic@hotelkatarina.hr

 

Nina Burazin

Sales Coordinator

nina.burazin@hotelkatarina.hr

 

HOTEL KATARINA****

DUGOPOLJE-SPLIT

Matice hrvatske 4, 21204 Dugopolje – Croatia

T +385 21 712 333 M  F +385 21 712 334

info@hotelkatarina.hr

Hotel Katarina na najvećem skandinavskom turističkom sajmu

BY lea January 23, 2019

Na sajmu Matka u Helsinkiju uspješno smo predstavili naš hotel i destinaciju stotinama zainteresiranih posjetitelja i turističkih dionika

Hotel Katarina premijerno je nastupio na sajmu Matka Nordic Travel Fair u finskom Helsinkiju, i to kao jedan od osam suizlagača na štandu Hrvatske turističke zajednice. Osim našeg hotela, na sajmu su se predstavili i TZ Grada Zagreba, TZ Splitsko-dalmatinske županije, TZ Dubrovačko-neretvanske županije, TZ Fažana, Uniline, Radisson Blu Split i Kamp Bi Village. Sajam je posjetilo više od 70.000 posjetitelja i 20.000 profesionalaca, dok je svoju ponudu predstavilo ukupno 1000 izlagača.

Na najveći skandinavski turistički sajam definitivno nismo otišli kao turisti, a vratili smo se bogatiji za nova poznanstva, partnerstva i poslovne prilike. Dan uoči samog sajma sudjelovali smo na Matka Global Workshopu, gdje smo se predstavili agencijama zainteresiranima za rad sa Hrvatskom koje smo uspjeli zaintrigirati i za naš hotel. Sastanci s agencijama koje se bave turama i serijalima po cijeloj Europi trajali su po 15 minuta koje smo znali kvalitetno iskoristiti, a turistička sezona pred nama nesumnjivo će pokazati i konkretne plodove našeg zaraznog entuzijazma.

Prvi dan sajma bio je namijenjen isključivo profesionalcima u turizmu, što je bila sjajna prilika za povezivanje s brojnim agencijama iz Skandinavije i cijeloga svijeta. Ostali dani bili su otvoreni za široku publiku, a nas je oduševila – premda ne i iznenadila – neskrivena zainteresiranost Finaca za Hrvatsku. Dobar dio njih već je posjetio i nastavit će posjećivati našu predivnu zemlju, a posebno nas raduju rijeke potencijalnih novih gostiju koje su se slijevale prema našem štandu s mnogobrojnim konkretnim upitima o turističkoj ponudi Hrvatske. Jedva čekamo ugostiti ih ove godine u Hotelu Katarina koji im nudi jedinstvenu priliku da osim ljepota Splita i otoka upoznaju i skrivene čari Dalmatinske zagore.

Uspješno predstavljanje našeg hotela na ovako važnom sajmu bila je iznimna čast i privilegija, ali i jedinstvena prilika koju smo znali iskoristiti. Hvala na svemu, Helsinki. Sigurni smo da je ovo tek početak jednog dugog i plodnog prijateljstva!

Hotel Katarina na londonskom WTM-u

BY matilda November 20, 2018

Tim hotela Katarina i ove godine je sudjelovao na jednom od najvažnijih svjetskih turističkih sajmova.

World Travel Market (WTM) u Londonu vodeće je globalno događanje za industriju putovanja, održano od 5. do 7. studenoga uz značajan nastup Hrvatske turističke zajednice, hotelijera i turističkih agencija. Riječ je o jednoj od najvažnijih svjetskih turističkih burzi s više od 50.000 posjetitelja na kojoj se predstavilo gotovo 5000 izlagača iz 185 turističkih destinacija.

Ovogodišnji WTM obilježen je porastom kretanja britanskog tržišta, no ovaj trend pratit će i ostala tržišta značajna za Hrvatsku kojoj se predviđa rast kretanja od 7%, bez obzira na veliki povratak Grčke i Turske.

 

Novi kontakti, nove prilike za rast

Uz održavanje poslovnih odnosa s dugogodišnjim partnerima, tim našeg hotela ostvario je brojne nove kontakte i započeo niz novih partnerskih suradnji. London je uvijek sjajno mjesto za sklapanje poslova pa ne sumnjamo da će i ovaj plodonosni boravak pridonijeti nastavku tendencije rasta.

Osim samog posjeta destinaciji, izlagači su promovirali i ostale oblike ponude, poput kulturne i povijesne baštine, eno-gastronomije, aktivnog odmora, nautike, prirodnih ljepota i drugih segmenata turizma.

   

Kako privući posjetitelje?

Posebno bih istaknuli prezentaciju Indije, Kostarike i Meksika, na čije čari nijedan posjetitelj sajma nije ostao ravnodušan. Šarenilo štanda, šarm domaćina, zabavni program, ponuđene delicije i aktivnosti u kojima su sudionici mogli sudjelovati bili su dovoljni da destinaciji privuku ne samo poslovne partnere, nego i krajnje korisnike.

Iako na kraju produktivnog dana ispunjenog sastancima nije bilo previše vremena za razonodu, nismo se mogli oduprijeti oslikavanju kanom na štandu Indije, maskiranju u likove iz Harryja Pottera ili oblačenju raskošnih tradicionalnih korejskih nošnji. Sada kad je WTM već iza nas, ostaje nam dobro iskoristiti nove kontakte te se pomno pripremiti za nove sajmove, čija sezona je tek započela.

Upoznajte vrijedni tim Hotela Katarina, posjetite naš štand na sajmu Matka u Helsinkiju od 17. do 20. siječnja 2019. te na ITB-u u Berlinu od 6. do 9. ožujka 2019. godine.

Tim hotela Katarina:

Lucija Boras

Managing director

Matilda Kežić

Head of Sales and Marketing department

Lea Nikolac

Sales and Marketing Representative

Nina Burazin

Sales Coordinator

 

HOTEL KATARINA****

DUGOPOLJE-SPLIT

Matice hrvatske 4, 21204 Dugopolje – Croatia

T +385 21 712 333 M  F +385 21 712 334

info@hotelkatarina.hr

 

Dodir romantike

BY lea July 19, 2018

Naš Spa Centar ovaj je put pripremio posebnu ponudu za sve prave romantičare.

Posvećeni vašoj boljoj polovici, bit ćete lagani, lepršavi i poletni te ćete dugo pamtiti taj ugođaj.

Uz kupljene dvije masaže u trajanju od po 30 minuta, uživajte u privatnosti Vip sobe s jacuzzijem i ležaljkama u trajanju od 60 minuta te 30-minutnom korištenju spa zone potpuno besplatno!

 

Već od 300,00 kn

 

*Istaknuta cijena vrijedi za odabrane dvije opuštajuće masaže u trajanju od 30 minuta.

*Cijena vrijedi za dvije osobe i ovisi o vrsti odabrane masaže.

*Usluge se naplaćuju u kunama. PDV je uračunat u cijenu.

*Ponuda vrijedi do 30. rujna 2019.

Maderoterapija

BY lea July 9, 2018

Maderoterapija je poznata i kao terapija drvenim valjcima te je sve popularnija kao masažna tehnika kojom se uspješno otklanja celulit i sprječava njegovo nastajanje. Tehnika se izvodi pomoću specijalnih masažera koji su napravljeni od prirodnoga drveta, a dolaze u raznim oblicima, ovisno o području koje se tretira. Prednost korištenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je u seriji pokreta koji se ponavljaju te se omogućava intenzivni pritisak na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno s ostalim toksinima i viškom vode. Iako se klijenti većinom odlučuju za ovaj tretman kako bi se riješili celulita, tehnika je korisna i kod bolova u leđima i dreniranja tijela. Maderoterapija se smatra jednim od najefikasnijih anticelulitnih tretmana na tržištu, a kako su brojne žene već prepoznale njezine izvrsne rezultate, tehnika je vrlo brzo postala pravi hit.

 

Cijena tretmana u trajanju od 45 min: 150,00 kn

 

Promotivna ponuda

Paket od 10 masaža uz 10% popusta – Cijena: 1350,00 kn

Paket od 15 masaža uz 20% popusta – Cijena: 1800,00 kn

*Rezervaciju je potrebno izvršiti minimalno 3 dana prije korištenja usluga.
*Usluge se naplaćuju u kunama. PDV je uračunat u cijenu.
*Ponuda vrijedi do 30. rujna 2019.