Loading
lea

Neka vaš najsretniji dan svima bude nezaboravan. Ispričajte svoju svadbenu bajku u dvorani za vjenčanja Katarina.

  • Home
  • Blog
  • Posts

Dragi mladenci,

Odabrali ste jedno drugo… i to je dovoljno. Sve ostalo prepustite nama i dopustite nam da vaš najsretniji dan učinimo doista nezaboravnim.

Dvorana za vjenčanje Katarina bajkovita je poput vaše ljubavne priče i čudesno prilagodljiva da udovolji svim vašim željama. S površinom od impresivnih 1.244,93 m², dvorana je dizajnirana kao jedinstven otvoreni prostor u kojemu se nijedan uzvanik neće osjećati izolirano i izvan događanja. Kapacitet dvorane je maksimalno 600 gostiju, no prema vašim potrebama ona se može pregraditi u manje prostorije kapaciteta od 100 gostiju naviše. Opremljena vrhunskom tehnologijom, dvorana ima jedinstven dizajn rasvjete koji vam omogućuje da čitav prostor okupate romantičnom svjetlošću u bojama po vašem izboru, što je samo jedna od tisuću sitnica koje će učiniti da vaš najposebniji dan bude samo vaš i doista najposebniji. Tome će pridonijeti i naši neodoljivi svadbeni meniji koji će vaše uzvanike, dok  uživaju u komforu svojih elegantnih i otmjeno uređenih okruglih stolova, povesti u gastronomsku avanturu za pamćenje. Jeste li već uvježbali koreografiju za svoj prvi ples? Prostrani plesni podij dvorane Katarina idealna je pozornica na kojoj će vam se rado pridružiti svi koje ste pozvali da s vama podijele dan ljubavi. Izbor glazbe ključan je za planiranje svakog slavlja, a vrhunski bendovi koje vam preporučamo jamče uvijek sjajnu i rasplesanu atmosferu. No, mi ne stajemo samo na tome: profesionalni fotografi i video snimatelji, cvjetne dekoracije, narudžba torti i slastica, specijalna rasvjeta – imamo vrhunsku preporuku za baš svaki segment organizacije vjenčanja i rado ćemo sve svoje tajne podijeliti s vama. Mislili smo na sve jer ovo je vaša bajka, a u bajkama nema mjesta za stres. Zbog toga vam na raspolaganju stoji i vaš osobni organizator vjenčanja koji će se pobrinuti da vašu bajku pretvori u stvarnost i učini je većom od života.

A kad pomislite da je bajka došla do sretnog završetka, ona je zapravo tek započela. Svim mladencima darujemo nezaboravnu prvu bračnu noć u jednoj od naših luksuznih soba, a svim uzvanicima vjenčanja omogućujemo hotelski smještaj po povlaštenoj cijeni. Poželite li svoje slavlje rastegnuti na još jedan dan, nudimo vam i organizaciju svadbenog ručka po iznimno povoljnim cijenama.

Bilo jednom u dvorani za vjenčanja Katarina… Neka ovo budu prve riječi vaše moderne bajke. Tu smo da je ispričamo zajedno. Obratite nam se s punim povjerenjem.

 

Bajkovito vaša,

Dvorana za vjenčanja Katarina

TAGS