Loading

Hotel Katarina idealno je mjesto za goste koji traže vrhunsku uslugu, moderno uređenje, ugodan ambijent i nezaboravan odmor u hotelu koji broji 4 zvjezdice. Naši bogati sadržaji zasigurno će zadovoljiti i najzahtjevnije te Vam pružiti trenutke kojih ćete se uvijek rado sjećati i kojima ćete se uvijek iznova vraćati.
Idealno pozicioniran u neposrednu blizinu Splita, hotel Katarina smjestio se na samome na sjecištu puteva, u srcu Dalmacije, u Dugopolju. Blizina autoceste i odlična povezanost s gradom Splitom čini ga jedinstvenim hotelom te vrste u ovom području.

Smještaj
Svojim velikim smještajnim kapacitetom od čak 181 jedinice, hotel Katarina idealan je odabir kako za goste željne odmora udaljenog od gradske vreve, tako i za obitelji, veće grupe turista, parove i poslovne ljude. Prostrane i luksuzno uređene sobe i apartmani, opremljeni brojnim uređajima, pružit će udobnost i komfor, a ugodan ambijent i vrhunska usluga našeg osoblja učinit će Vaš boravak doista posebnim.

Wellness
Provedite opuštajuće trenutke u vrhunski opremljenom wellnessu u kojem možete zaplivati u unutarnjem grijanom bazenu, relaksirati se u jacuzziju i fitnessu ili se možete prepustiti stručnim rukama naših terapeuta koji će Vas razmaziti raznolikom ponudom masaža i tretmana tijela. Kao zanimljiv detalj wellnessa našeg hotela izdvajamo mogućnost upotrebe privatnih VIP soba u kojima se nalaze finska sauna i veliki jacuzzi.

Konferencijski sadržaji
Organizacija konferencije, seminara, predavanja, team buildinga ili sastanaka nikada nije bila lakša! Hotel Katarina nudi čak 6 dvorana dizajniranih kako bi popratile sve događaje ove vrste. Naše su konferencijske sale i kongresna dvorana u potpunosti prilagođene i opremljene vrhunskom audiovizualnom opremom koja Vam, uz naše tehničko osoblje, stoji na raspolaganju tijekom čitavog događaja.
Ukoliko želite organizirati banket, naši će Vam djelatnici biti na raspolaganju pri organizaciji i izvedbi menija i cateringa.

Restoran i barovi
Bilo da je riječ o tradicionalnim dalmatinskim jelima ili vrhunskim desertima, naš će Vas restoran oduševiti bogatom ponudom dnevno pripremanih jela od pažljivo biranih sezonskih namirnica.
Ugodna atmosfera naših barova smještenih u prizemlju i na 2. katu hotela, privući će Vas svojim elegantnim uređenjem. Započnite dan kavom i novinama ili ga završite uz koktel u našem baru na katu.
Veliki parking i garaža stoje besplatno na raspolaganju gostima hotela.
Želimo Vam ugodan boravak u hotelu Katarina!

LOKACIJA
Udaljenost do tvrđave Klis 5 km ili cca 5 min.vožnje
Udaljenost do ostataka Salone 9 km ili cca 10 min.vožnje
Udaljenost do grada Splita 12 km ili cca 10 min.vožnje
Udaljenost do Dioklecijanove Palače 15 km ili cca 15 min.vožnje
Udaljenost do najbliže plaže 15 km ili cca 15 min.vožnje
Udaljenost do najbliže zračne luke (SPU) 23 km ili cca 25 min.vožnje
GPS: 43.58712° (N) 16.57642° (E)