Loading
admin

Organizacija božićnog domjenaka, poslovnog ručka ili večere

  • Home
  • Blog
  • Posts

Znamo kako pripremiti spektakularni božićni domjenak

Bliži nam se Advent, razdoblje dočeka Božića i Nove godine te druženja s klijentima, prijateljima i poslovnim partnerima kada uz opuštenu i zabavnu blagdansku atmosferu zaključujemo poslovnu godinu te jedni drugima darujemo riječi zahvale zbog ukazanog povjerenja tijekom prethodne godine.

Naše profesionalno osoblje nastojati će na profesionalnom nivou pružiti Vam najbolju moguću uslugu serviranja da Vaši gosti budu iskreno zadovoljni.

Hotel Katarina nudi organizaciju božićnih domjenaka u banket postavi u novoj kongresnoj dvorani kapaciteta do 500 osoba.
Zatim domjenke radimo u a la carte restoranu Katarina kapaciteta do 170 osoba, kao i u konferencijskoj sali kapaciteta do 80 osoba.

Naše su dvorane opremljene:
Bežičnim pristupom brzom internetu
Najmodernijom audio-vizualnom opremom
Projektorom i platnom za projekciju, kompletnim razglas sustavom(samostojeći i bežični mikrofoni)

Organizirajte noć susreta kolega i prijatelja, prisjećanja na uspjehe, ali i stvaranja novih planova i poslovnih veza.

  • Besplatan parking za sve posjetitelje
  • Posebnu cijenu noćenja za Vaše uzvanike u luksuzno opremljenim Superior sobama, uz besplatno korištenje SPA oaze
  • Mogućnost izbora posluživanje gastronomskih delicija (buffet stol ili servirani jelovnici) uz božićno vino mamiti će Vam osmijeh na lice kojim ćete zatvorite poslovnu godišnju bilancu.
  • Profesionalni organizator će bdjeti nad eventom tijekom cijelog trajanja te diskretno motriti, voditi i osiguravati da se program odvija kako bi trebao, a da Vi i vaši uzvanici doživite najbolje iskustvo.

Stvorite tradiciju održavanja godišnjih i jubilarnih proslava unutar vaše tvrtke. Osim što ćete time zahvaliti vašim zaposlenicima, stvorit ćete i izvana sliku odgovornog, profesionalnog poslodavca koji pazi na svoj tim i partnere, te njeguje stil i poslovnu kulturu svoje tvrtke. To je ono što ostaje nakon domjenka.

Vaš će božićni domjenak zasigurno ostati u lijepom sjećanju kao zalogaj za uspješnu novu godinu!

TAGS