Loading
lea

Organizirajte seminare bolje od konkurencije

Uspješan kongres ili seminar ovisi o izboru predavača, lokacije i datuma događaja

 

Pitate li se zašto neki vaši konkurenti imaju bolje i posjećenije seminare ili kongrese, vrijeme je da promislite što oni rade bolje od vas. Hotel Katarina, kao vodeći hotel  za kongresni turizam u srednjoj Dalmaciji, pomoći će vam u tome. Naši najbolji stručnjaci nude vam pet najvažnijih savjeta za pripremu najboljeg kongresa ili seminara.

 

  1. Tri su riječi koje će vam otkriti što je najvažnije za dobar kongres ili seminar: priprema, priprema i priprema. Nemojte počinjati s pripremom događaja u pet minuta do 12 sati. Ostavite sebi dovoljno vremena, kako biste dobili najbolje predavače, osigurali dobar datum i najbolju lokaciju. Tada imate veliku mogućnost dobiti i pravu publiku na događaju. Sve ostalo je rutina.

 

  1. Najbolji predavači će s vama rado surađivati, ako im ostavite dovoljno vremena da se i oni pripreme za predavanja te im javite dovoljno rano, kako bi na vrijeme ‘zauzeli’ njihov kalendar. Znate i sami da su najbolji i najtraženiji, budite prvi i ispred konkurencije.

 

  1. Datum događaja vam se, možda, ne čini važan, ali on je izuzetno bitan. Nemojte organizirati velike događaje, kada to rade i drugi ili ako su tih dana neki državni, vjerski ili školski praznici. Znate da Hrvati vole spajanja, a za neke događaje, poput velikih festivala, se zna unaprijed kada se odvijaju. Pratite druge, da biste bolje pozicionirali sebe.

 

  1. Izbor lokacije je od presudnog značaja. Puno istraživanja je pokazalo da ljudi, osim kongresa ili seminara, najviše pamte ambijent i hranu. Hotel Katarina nije bez razloga prvi izbor organizatora kongresa i seminara u srednjoj Dalmaciji. Osim što može primiti čak 1200 sudionika u kongresnoj dvorani, upravo se kod uređenja i ponude hotela te izbora menija ulaže najviše pažnje. Naši gosti su smješteni na lokaciji, s koje vam ne mogu samo tako pobjeći, ali ćemo mi uvijek i rado pomoći i oko naizgled nemogućih zahtjeva. Jednako tako, kada završe s poslovnim obavezama, u našoj okolici nudi se na desetke različitih vrsta zabava. Zato su svi naši predavači, organizatori i ostali gosti oduševljeni s autohtonom lokacijom, ponudom i hranom. A za sve ostalo, znate kako kod nas kažu: ljudi smo, dogovorit ćemo se.

 

  1. Publika na vašim seminarima je vaša hodajuća reklama. Razmazite ih, kako bi o vama prenijeli glas dalje i preporučili vas drugima. Ponudite im najbolji izbor cijene i kvalitete, od dvorana za seminare, do smještaja, wellnessa, hrane.

 

Ili, još bolje, dopustite nama da ih mi razmazimo. A vama ostavljamo samo brigu o predavačima.

TAGS