Loading

Velika imena hrvatske sportske povijesti nikla su upravo iz ovoga podneblja te zasigurno na tome dijelom možemo zahvaliti upravo iznimnoj kombinaciji blizine mora, brdovitoga kraja, blage klime, sunca i blizine rijeka. S obzirom na sve navedeno, smještaj hotela Katarina nedaleko od Splita, veliki smještajni kapaciteti, wellness i konferencijske sadržaje čine ga idealnim odabirom za sportski turizam kao i pripreme za važna sportska natjecanja. Smještaj u hotelu Katarina pruža luksuz i udobnost u neposrednoj blizini Sportskog Centra (https://www.youtube.com/watch?v=vJySeIDpkGg ) te tako predstavlja idealnu kombinaciju za potrebe sportskih timova kao i za sve rekreativce.

Kada je riječ o načinu života, navike, kako profesionalnih tako i rekreativnih sportaša su specifične i uvelike se razlikuju od životnih navika ljudi koji se sportom aktivno ne bave. Veliki tjelesni napori, koncentracija, nužan mir i san te poseban režim prehrane samo su neki od zahtjeva kojima treba udovoljiti. Mi u hotelu Katarina u potpunosti razumijemo ove potrebe i način života te smo prilagodili našu ponudu i smještaj upravo sportašima i periodima njihovih priprema za natjecanja kao i rekreativcima.

Wellness
Vrijeme opuštanja jednako je bitno koliko i sami trening te za te trenutke stoje na raspolaganju sve prednosti našeg wellnessa. Ovdje se gosti mogu prepustiti masažama naših iskusnih terapeuta, zaplivati u zatvorenom grijanom bazenu, relaksirati se u jacuzziju ili se opustiti u sauni i fitnessu.
U svoje slobodno vrijeme sportaši se mogu opustiti u luksuzno uređenim i vrhunski opremljenim sobama, provesti zajedničko vrijeme u jednom od naših barova ili besplatno surfati internetom koji je dostupan u čitavom hotelu.

Konferencijski sadržaji
Kako su za kvalitetne pripreme osim fizičkih bitni i timski dogovori, ali i timski rad, na raspolaganju se nalazi šest dvorana i konferencijskih prostora u kojim je moguće održati sastanke, prezentacije i slične susrete. Sve su dvorane opremljene najnovijom audiovizualnom opremom, a naše će Vam ljubazno tehničko osoblje čitavo vrijeme biti na raspolaganju.

Restoran
Restoran hotela u svakodnevnoj ponudi ima vrhunska jela mediteranske kuhinje pripremljena od svježih pomno biranih namirnica, ali ukoliko za tim bude potrebe, uvijek može prilagoditi svoj menu željama i potrebama gostiju.
Sportski turizam u Hrvatskoj već je dulje vrijeme zanemaren te ne postoji veliki broj adekvatnih prostora ni smještaja koji bi bili prilagođeni ovim specifičnim zahtjevima. Naša prelijepa zemlja ima štošta ponuditi te bismo trebali omogućiti sportašima da iskoriste njezine ljepote te im pružiti odmor tijekom velikih fizičkih napora bez obzira je li riječ o profesionalnim sportašima ili o rekreativcima.
Hotel Katarina sve to pruža te vas željno iščekuje!