Loading
matilda

Što (ne) ponijeti u wellness?

Napokon ste odlučili pozabaviti se sobom i provesti wellness vikend? Odgovor je pozitivan, no i sve drugo mora biti pozitivno, od odluke da ćete se uistinu posvetiti unaprjeđenju svoga tijela i duha nadalje.

Za opuštajući i osvježavajući boravak, evo ‘obaveznog sastava’ za vašu listu pakiranja:

Udobna dnevna odjeća

Nije svaki trenutak vašeg wellness vikenda posvećen relaksaciji u prigodnim prostorima – bit će dovoljno vremena i za druge opuštajuće aktivnosti. Ponesite odjeću u kojoj se osjećate ugodno, tako da se možete usredotočiti na svoje blagostanje, a ne na svoj izgled. Dakako, za relaksaciju ne zaboravite kupaće gaćice ili kostim za kupanje.

Odjeća za van

Provjerite vrijeme u mjestu gdje idete. Uzmite slojevitu odjeću, od donje majice kratkih rukava do shellsoft jakne ili možda udobne planinarske parke, ako očekujete pad temperature ili jaki vjetar. Poslovni outfit zaboravite.

Ručni sat

Čak i ako niste tip koji obično nosi sat, obavezno ga ponesite. Kad smartfon ostavite u svojoj sobi (jer vam ne treba nijedna suvišna informacija!!!), trebat će vam pouzdan sat koji će vam dati do znanja koliko vam preostaje vremena za vježbanje i kada se možete pripremati za sljedeću aktivnost.

Mali ruksak

Ponesite lagani ruksak za ključ svoje sobe, sunčane naočale, knjigu, reviju, bocu vode, za sve što vam treba osim za smartfon.

Dakako, nečega se morate i odreći. Prekomjerno pakiranje za wellness gotovo da je trend, stoga je pametno dobro pažljivo odabrati svoje predmete. No, ono što morate ostaviti kod kuće (ili barem u sobi) je:

Posao

Fokusirajte se na sadašnji trenutak i potpuno zaboravite na poslovne obveze. Jedan vikend vaši suradnici mogu i bez vas. Kako bi se reklo u Dalmaciji: Neće posa uteć!

Društvene mreže

Anksioznost i stres zbog toga da napravite savršene fotografije na kojima trebate (samo)dokazivati da vam je baš dobro je nešto što vam uopće ne treba. Usredotočite se da povratite energiju, a ne da je dodatno rasipate.

Omiljene stvari bez kojih, kao, ne možete

Ostavite ih kod kuće. Wellness je vrlo osobno iskustvo, tu se suočavate samo sa sobom i sa svojim željama i potencijalima, bez materijalnih stvari. A sve ono što vam u tom smislu bude potrebno osigurat će vam osoblje Hotela Katarina u Dugopolju koje točno zna što vam može nedostajati. Jer, saune, bazeni i masaže u Katarini sigurno će vas ostaviti i bez daha i bez stresa.

TAGS