Loading
lea

Tesla superpunjač u hotelu Katarina

Dok se vi krijepite u našem hotelu, okrijepite svog električnog ljubimca na našem parkiralištu!

U hotelu Katarina mislimo na sve, a pogotovo su nam na srcu svi koji razmišljaju i djeluju ekološki. Zato smo na parkiralištu našeg hotela osigurali pravu oazu okrepe za Tesla automobile dok se njihovi vlasnici krijepe slasnim dalmatinskim specijalitetima ili se naprosto odmaraju uz kavu ili čaj. Naš Tesla električni superpunjač jedan je od samo tri takva u cijeloj Hrvatskoj i već je postao pravi hit, pogotovo među putnicima koji dolaze autocestom iz smjera Zagreba jer na ovom mjestu svog prekrasnog električnog ljubimca mogu prikladno pripremiti za istraživanje ljepota Dalmacije i Dalmatinske Zagore.

Ili se, napunjeni dobrom energijom, možete zaputiti skroz do Like! Kad ste već u rodnoj zemlji Nikole Tesle, zašto ne biste četverokotačnog prezimenjaka jednog od najgenijalnih umova u povijesti ljudskog roda odvezli do Smiljana, njegova rodnog sela, i razgledali atraktivan postav muzeja podignutog njemu u čast?

Ako ste, pak, još umorni od puta, uvijek možete predahnuti u nekoj od naših soba i apartmana ili se počastiti vrhunskim delicijama u našem restoranu prije negoli se upustite u novu dalmatinsku avanturu. Naše ljubazno i educirano osoblje rado će vam ponuditi inspiraciju za nastavak puta. Hotel Katarina smješten je na idealnoj poziciji u neposrednoj blizini Splita, hrvatske jadranske metropole, ali i Dalmatinske Zagore, netaknute oaze prebogate povijesti i jedinstvenih gastronomskih senzacija. Iskoristite tu prednost i zaputite se u avanturu za pamćenje. Vaš je automobil napunio svoje baterije, nije li red da i vi učinite isto?

TAGS