Loading
lea

Tour of Croatia u hotelu Katarina

S oduševljenjem smo ugostili organizatore utrke i članove čak osam biciklističkih ekipa u našem hotelu

Biciklistička utrka Tour of Croatia najljepša je turistička razglednica koju će ove godine Hrvatska odaslati u svijet, a naše osoblje posebno je oduševila i ponosom ispunila vijest da su organizatori utrke i članovi čak osam biciklističkih ekipa odabrali baš hotel Katarina za svog domaćina na srednjodalmatinskoj etapi utrke.

„Tour of Croatia je primjer projekta koji ima višestruke pozitivne učinke na turizam Hrvatske. Prije svega, u segmentu promocije jer se utrka odvija na relaciji od oko 1000 kilometara i prolazi kroz gotovo cijelo područje naše zemlje, obalu i kontinent. Razvoj ponude u razdobljima pred i posezone, odnosno produljenje turističke sezone u fokusu je aktivnosti Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma, a utrka Tour of Croatia pravi je primjer kako velika međunarodna događanja mogu pridonijeti ostvarenju navedenog cilja. Upravo smo zbog toga i ove godine ponosni partneri utrke koja se uspješno pozicionirala kao najuzbudljivija biciklistička utrka u zemlji“, izjavio je direktor HTZ-a Kristijan Staničić, zahvalivši organizatorima što svake godine u Hrvatsku dovode veliki broj sportaša, ali i što Hrvatsku dovode u domove ljudi iz cijeloga svijeta.

Hotel Katarina pridružuje se dobrodošlici biciklistima koji su prepoznali njegov jedinstveni smještaj u neposrednoj blizini Splita, ali i Dalmatinske Zagore, gotovo neotkrivene, a tako uzbudljive nove turističke destinacije koja, među ostalim, pruža neslućene mogućnosti svim ljubiteljima biciklizma. S više od 1500 km biciklističkih staza, Srednja Dalmacija je postala jedna od najpoželjnijih i najbrže rastućih destinacija cikloturizma na Mediteranu, a ne sumnjamo da će Tour of Croatia samo učvrstiti reputaciju našeg zemaljskog raja među pasioniranim ljubiteljima ovog sporta i rekreativcima koji uvijek traže nove izazove za svoj aktivan odmor. U hotelu Katarina znamo odgovoriti na svaki izazov, a povjerenje organizatora utrke Tour of Croatia i profesionalaca iz čak osam biciklističkih ekipa najbolji je dokaz tome.

Uostalom, dođite i sami provjerite!

TAGS