Loading
lea

Upoznajte tim hotela Katarina na ITB-u koji će se održat od 6. do 10. ožujka 2019. u Berlinu.

  • Home
  • Blog
  • Posts

Hotel Katarina će se i ove godine imati priliku predstaviti na sajmu ITB (Internationale Tourismus-Börse) koji će se održat od 6. do 10. ožujka 2019. u Berlinu.

Sajam ITB Berlin okuplja cijeli svijet putovanja na jednome mjestu: zemlje, gradovi i regije, tour operatori, rezervacijski portali i hoteli te ostali pružatelji usluga iz više od 180 zemalja na sajmu predstavljaju svoju ponudu.

Svojom jedinstvenom raznolikošću sajam ITB Berlin pokriva kompletan lanac vrijednosti turističke ponude, dok su glavne teme koje će se ove godine spominjati u Berlinu održivost okoliša, mobilnost u budućnosti i preveliki turizam i zahtjevi kupaca.

 

Sa svojih 26 ogromnih prezentacijskih hala , međusobno udaljenih toliko da ih prometno povezuju shuttle-busovi, ITB je privukao golemu pozornost medija, pa je tako interes za praćenje najnovijih turističkih trendova, različitih tehnoloških inovacija pri rezerviranju smještaja i provjeravanju rezervacija, kao i najneobičnijih želja modernog gosta, iskazalo čak 5 tisuća novinara iz više od stotinu zemalja svijeta, i još tisuću njemačkih novinara, na tisuće fotoreportera te više od 400 blogera. Velika prednost sajma u odnosu na suvremene medije je neposredna komunikacija na jednom mjestu, gdje se u kratkom vremenu nalaze zainteresirane strane iz različitih djelatnosti povezanih uz turizam.

Navedene brojke ukazuju na odličnu priliku koju pruža ITB za predstavljanja hotela i destinacije, ne samo Njemačkom tržištu već cijelom svijetu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nama preostaje samo dogovoriti sastanke te pozvati sve zainteresirane kao i potencijalne partnere da nas posjete u hali 1.2/215  na štandu Hrvatske turističke zajednice, kako bi upoznali vrijedni tim Hotela Katarina:

 

Lucija Boras

Managing director

lucija.boras@hotelkatarina.hr

 

Matilda Kežić

Head of Sales and Marketing department

matilda.kezic@hotelkatarina.hr

 

Nina Burazin

Sales Coordinator

nina.burazin@hotelkatarina.hr

 

HOTEL KATARINA****

DUGOPOLJE-SPLIT

Matice hrvatske 4, 21204 Dugopolje – Croatia

T +385 21 712 333 M  F +385 21 712 334

info@hotelkatarina.hr

TAGS